طرز تهیه کلوچه دزفولی

(طرز تهیه کلوچه دزفولی) [طرز تهیه کلوچه دزفولی]

طرز تهیه کلوچه شکلاتی برنج – آموزش آشپزیغذاهای ایرانی و دزفول – دیسون narenjiii دیسون – طرز تهیه كلوچه دزفولی طرز تهیه فلافل دزفولی طرز تهیه ی كلوچه صبحانه – شیرینی ایرانی

(طرز تهیه کلوچه دزفولی)

»طرز تهیه کلوچه دزفولی…

 آموزش طرز تهیه کلوچه خوزستانی / کلوچه دزفولی
مواد لازم:
1کیلو گرم آرد
200 گرم روغن
300 گرم شکر
ماست 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری یا میتوانید باندازه خمیر یک نان ،نانوایی بجای آن استفاده کنید البته باید چند ساعتی قبل از تهیه کلوچه آن را کنار بگذارید تا پف کند )
زیره به میزان دلخواه
کنجد به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا آرد و زیره را مخلوط میکنیم / میتوانید شکرها را در آب ولرم حل کرده و به آرد و زیره اضافه کنید / ما در اینجا برای اینکه خمیر شل نشود شکر را حل نکرده اضافه میکنیم.
روغن را کمی گرم کرده و به مخلوط اضافه می کنیم هم میزنیم بطوری که گلوله گلوله شود
مایه خمیر را در آب ولرم حل میکنیم و کمی نمک به آن اضافه کرده و به مخلوط اضافه می کنیم.
حال ماست و تخم مرغ را که با هم مخلوط کردیم را به مواد قبلی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم در این بین اگر آرد هنوز باقی مانده میتوانید کم کم به آن آب ولرم اضافه کنید
+ در آخر پس از ورز دادن کمی روغن گرم کرده داشته باشید تا بتوانید خمیر را از دستتان جدا کنید.
خمیر 3 تا 5 ساعت میگذاریم استراحت کند
سپس خمیر را به هر شکلی که دوست دارید(لوزی یا مربعی به اندازه ۵-۴ سانتیمتر) برش دهید.
میتوانید قبل از در در فر گذاشتن روی کلوچه ها را کمی با برس تخم مرغ بزنید (برای براق شدن ) و کنجد روی آن بپاشید.
سپس در فری که درجه ی آن ۱۹۰-۱۷۰ سانتیگراد است، به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.( این نوع کلوچه عمدتا در تنور پخته میشود)
اگر مایلید کلوچه را با مغز خرمایی درست کنید :
می بایست از وزن شکر کم کرده و سپس خرماهای بدون هسته را با ادویه (ادویه مخصوص این شیرینی شامل: زیره، رازیانه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل و دارچین است.) مخلوط کرده و خوب با دست له می کنیم.
سپس خمیر را بصورت لایه ای نازک، به قطر نان پهن می کنیم و مخلوط خرما را به قطر ۲ سانتی متر روی خمیر می گذاریم. دو طرف خمیر را به هم می چسبانیم.
نوش جان

چطورازشيرين شدن ترشي جلوگيري كنيم
 چطور از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟

کافیه کمی روغن زیتون یا روغن مایع روی ظرف ترشی بریزیم.این روغن هیچ اثر بدی روی ترشی ما نمی ذاره. برای دستیابی به نتیجه ی بهتر کمی ادویه ی ترشی تفت بدید و بعد روغن رو با اون قاتی کرده و روی ترشی بریزید.
هیچ گاه قاشق خیس توی ظرف ترشی فرونکنیدتذكر:
در مصرف ترشي نبايد زياده روي كرد.همانطور كه اشاره شد ترشي خاصيت اسيدي دارد ، بنابراين افرادي كه دچار ناراحتي معده هستند نبايد آن را مصرف كنند.
اين ترشي به علت دارا بودن بادنجان، براي افرادي كه به آن حساسيت دارند مناسب نيست – منبع تبیان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


3 × = سه

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>